ICHALLENGE, YOUR CITYGAME-SHOP
Op zoek naar een spannend en/of grappig GPS-spel op maat van jouw event? Als eerste en enige Citygame-shop ter wereld bestaat de hoofdservice van iChallenge uit het verzorgen van kwaliteitsvolle Citygames aan een betaalbare prijs in heel België, voor zowel bedrijven als particulieren.

ERVARING
iChallenge is de eerste Citygame-shop ter wereld en werd in 2008 opgericht vanuit Lamosca, de internationale pionier op het vlak van Citygames. Na twee jaar groeide iChallenge uit tot zelfstandige standaardverdeler van alle Citygames van Lamosca in de Benelux. Na duizenden Citygames op ontelbaar veel locaties hebben we wel wat ervaring.

BUDGET
Aangezien iChallenge de standaardverdeler is van Lamosca kan je The Target in 15 Belgische steden bij iChallenge spelen aan het goedkoopste tarief. Bovendien krijgen leerlingen en leden van jeugdverenigingen korting bovenop dit tarief!

AGENDA
Alleen al in België zijn we actief in 56 steden en domeinen. Met meer dan 150 smartphones, honderden spelkaarten en een sterke mobiliteit kunnen we zowel kleine als grote groepen zonder veel problemen gelijktijdig aan op de meest diverse locaties. Is je vorige planning in het water gevallen? Moet je plotsklaps een activiteit organiseren? iChallenge staat paraat!

OP MAAT
Een Citygame over jouw bedrijfswaarden? Voor de 75e verjaardag van je meter? Ter lancering van je nieuwe zaak of gewoonweg omdat je een cool idee hebt? iChallenge doet niets liever! iChallenge is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Citygames-op-maat voor groepen met een onbeperkt deelnemersaantal op een locatie naar keuze..