ACTIVE OUTDOOR EVENTS
BARVAUX-SUR-OURTHE • In de mooie Belgische Ardennen, op een uurtje rijden vanaf Maastricht, organiseren wij, vanaf onze eigen camping in Barvaux (gemeente Durbuy) activiteiten en arrangementen voor uw bedrijfs- of groepsuitje, teambuilding, verenigings- of clubuitje, vrienden- / vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, schoolkamp of famillievakanties (mei- en / of zomervakantie)

Maatwerk én all inclusive !

Al onze arrangementen kunnen aangepast worden aan uw wensen en mogelijkheden en zijn geschikt voor jong en oud, sportief en niet-sportief. We bieden u een totaal programma met activiteiten, eten en overnachten. U hoeft dus nergens meer aan te denken, we regelen het graag allemaal!

Primitief bivakkeren of luxueus overnachten?

Onze uitvalbasis in de Ardennen is onze mooie eigen outdoor camping in Barvaux, een deelgemeente van de gemeente Durbuy. Deze ligt aan de rivier de Ourthe in een mooie omgeving voor allerlei outdoor activiteiten zoals mountainbiken, kanovaren, abseilen, vlotvaren, paintballen en nog veel meer.

U kunt bij ons op allerlei verschillende manieren overnachten. Zo hebben we op de camping blokhutten, stacaravans en pipowagens staan. Maar primitief bivakkeren kan ook. U kunt ook overnachten in de groepsaccommodatie Big Moustache. Maar luxe overnachtingen in Domaine du Chantier of hotels/kastelen behoren ook tot de mogelijkheden.

Uw veiligheid staat voorop :

Uiteraard worden al deze activiteiten begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs. Veiligheid is bij ons erg belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij de Vebon en werken wij met een Tüv gecertificeerd veiligheidssysteem. Daarnaast is er voor de deelnemers een ongevallen- en reisverzekering.
Rue Haute Commene 50
6940 Barvaux-sur-Ourthe
breng me hierheen